onni + into = tuottavuus

Ylivertaistekijä on kolmen konsultin muodostama yhtiö jonka omistajia olemme me, Erika ja Klaus Klefström. 

Meille kaiken keskiössä on tasapainoinen ja onnellinen elämä, töissä ja kotona. Huomasimme, että toimimalla yhdessä saimme asiakkaillemme hienoja tuloksia aikaan. Meissä tiiminä yhdistyy pysähtyminen ja luovuus sekä tuloksellisuus ja konkreettinen auttaminen.

Tapamme toimia:

Meiltä asiakas saa ammattitaitoisen kattauksen palveluita, yksilön tai ryhmän jokaiseen työelämän vaiheeseen. (Esimerkiksi Sen Oikean työn tai tekijän etsimisestä aina työuran loppuun saakka).

Konkretisoimme tavoitteet ja autamme muuttamaan ne tekemiseksi. Näin saamme ihmiset kokeilemaan uutta, jolloin heidän ajattelunsa muuttuu, kun uudet toimintamallit todistavat toimivuutensa. Näin parannamme arjen tekemistä, lisäämme itseohjautuvuutta ja kiihdytämme kehittymistä.

Keskitymme oikeasti, asiakkaamme saavat kaiken huomiomme ja mikä parasta, rakastamme asiakkaitamme ja sitä mitä teemme.

Ylivertaistekijänne:

Erika Klefström

”Olen toiminut vuosia valmentajana ja headhunterina. Olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, miten rekrytoinnit ovat menneet jollain lailla pieleen. Aloin pohtia, voiko olla mahdollista, että yritys on tehnyt merkittävän määrän virhearvioita rekrytoinnissaan. Fiksut rekrytoijat ja johtoryhmät yhdessä? Enpä usko.

Kysymys onkin siitä, että parhaat ihmiset kyllä löydetään, mutta potentiaalin irrottaminen käyttöön on haaste. Yksilön onnellisuus ja into korreloivat usein itsensä toteuttamisen kanssa, joten passivoitunut ja mahdollisesti turhautunut henkilö ei koe voivansa hyvin. Silloin hän ei myöskään pysty antamaan yritykselle parasta mahdollista panostaan.

Me Ylivertaistekijällä haluamme auttaa yrityksiä löytämään itselleen parhaat tekijät ja kaivaa esille tekijöiden paras potentiaali yhdessä henkilöiden kanssa. Potentiaali irtoaa ja jalostuu parhaiten, kun ihmisille tarjotaan mahdollisuudet innostua ja olla onnellisia, sekä töissä että kotona.”

Klaus Klefström toimii Ylivertaistekijän partnerina ja valmennusjohtajana. Klasu on taustaltaan hospitality-busineksen ammattilainen. Toimitusjohtajan urallaan Klasu on viimeksi keskittynyt tuloksellisen liiketoiminnan kehittämiseen, ihmisten johtamisen keinoin. Klasu on saanut olla mukana sekä kotimaisissa että kansainvälisissä hankkeissa. Klaus on toiminut tulosvastuullisena esimiehenä yli 20 vuotta ja on määrätietoinen, tuloksellinen ja välittävä esimies.

Valmentajana ja konsulttina Klasu tukee sparrattaviensa henkilökohtaista kasvua ja haastaa kumppanina uudenlaiseen business-ajatteluun innostavasti, positiivisesti ja dynaamisesti eteenpäin suunnaten. Ammattimainen toiminnan konseptointi ja sen kiteytys helposti omaksuttavaan muotoon, ovat Klasun intohimoja. Klasu jättää aina luovuudelle ja omalle ajattelulle sopivasti tilaa ja sitouttaa näin sparrattavansa pidempään laadukkaaseen ja oman näköiseen tekemiseen.
Vapaa-aikanaan Klasu lataa akkunsa liikkumalla ja kuntoilemalla.

“Kun tehdään ja toimitaan, ei ihmistä saa ohittaa. Yksilö ja hänellä olevat tiedot ja taidot ovat yrityksen todellinen pääoma. Hoida, louhi ja jalosta- ja tulos seuraa!”

Klaus Klefström

Miten voimme olla avuksi?