Pysähtymällä pääsee ajattelussa eteenpäin

Yksilösparrausta ja Coachausta erilaisissa tehtävissä toimiville avainhenkilöille, asiantuntijoille, esimiehille, päälliköille ja johtajille, joita uusi tilanne, toimenkuva tai vaikkapa muuttunut tavoite haastaa kehittymään rivakasti.

Miltä tuntuisi päästä haasteissa eteenpäin nopeammin ja omia vahvuuksia käyttämällä?

Oman Coachin tai sparraajan kanssa pääset ratkomaan sinua askarruttavia asioita ja tuottamaan ratkaisulle suunnitelman. Pysähtyminen auttaa valitsemaan suunnan ja lähtöpisteen ja pääset taas vauhtiin, kohti tavoitteitasi.

Sparraus ja Coaching nopeuttaa omien vahvuuksien tunnistamista ja käyttöä sekä vahvistaa omaa ajattelua ja ratkaisukykyä uudessa tilanteessa.

Manager sparring

Johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden sparraus tai coaching, jossa keskitytään oman työn muuttuneisiin haasteisiin ja johtamisen tehokkuuden parantamiseen.

Voit olla kokenut esimies/ asiantuntija tai tuoreempi lahjakkuus, urasi alussa.

Tapaamme ensi sitoumuksetta,  jotta saat varmasti kirkkaan kuvan sparrauksesta. Tapaaminen voidaan järjestää kasvotusten tai virtuaalisesti.

Yksittäiset tapaamiset, yhteydenpito ja mahdolliset välitehtävät tapaamisten välissä. Kokonaisuus rakennetaan yhdessä ja tavoitteesi ja toiveesi mukaisesti.

Sparraus sisältää kevyen henkilöarvion vauhdittamaan kehittymistäsi. Sparraus voidaan toteuttaa myös ilman arvioita.

Kokonaiskesto yleensä n.3-6 kk.

Ota yhteyttä ja kuvaile haastettasi. Tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaatiokeskustelun kanssamme.

Executive coaching

Ylemmän johdon coaching, jossa keskitymme tavoitteisiin ja vahvuuksiisi, joilla vauhditamme tavoitteen saavuttamista.

Yksittäiset tapaamiset ja pidempi kokonaisprosessi, sinun tarpeesi ja tavoitteesi mukaan.

Tapaamme ensin sitoumuksetta ja keskustelemme. Saat tapaamisen jälkeen henkilökohtaisen ehdotuksen ja suositukset yhteistyön mallista. Tapaaminen voidaan järjestää kasvotusten tai virtuaalisesti.

Kesto yleensä 6-12kk.

Ota yhteyttä ja kuvaile haastettasi. Tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaatiokeskustelun kanssamme.

”Ura- Coaching tuntui aluksi tietysti vähän vieraalta ja olin varauksellinen, mutta juuri rento keskustelu oli parasta avaamaan mua. Joskus olen ollut myös sellaisen koutsin juttusilla, joka teki ”haastattelun” paperista kysymyksiä lukien. Se ei oikein edennyt mihinkään. Olen ehkä jopa huomaamattani jatkanut coachausta mm Erikan kanssa, soitellen silloin tällöin ja kertonut kokemuksistani uudessa duunissa.

Coachilta sain hyvin vinkkejä mitä painottaa ja myös Erikan kautta sain kontakteja, ja niiden avulla päädyin nykyiseen työpaikkaani MTV:lle”.


Juuso Riksman C-More valmentaja, MTV, Ex HIFK ammattilainen

Olemme kouluttaneet itseämme sertifionneilla (ICF) ja käytännön asiakastyössä, jotta voimme tukea ja vauhdittaa sinua, kun haluat saavuttaa tavoitteesi niin, että muuhunkin tekemiseen ja elämiseen jää voimavaroja.

Parasta prosessissa on asiakkaidemme kertoman mukaan se, että sinä määrittelet tavoitteet joko yhdessä esimiehesi kanssa, tai itseksesi ja me tuemme sinua jotta saavutat tavoitteesi. 

Sopiiko palvelumme juuri sinulle tai haasteellesi?

Nyt haluamme tarjota sinulle reilun mahdollisuuden tutustua meihin ja palveluumme hiukan lisää, joten tarjoamme sinulle ilmaisen konsultaatiokeskustelun kanssamme.

Kerro millainen haaste tai tavoite sinulla on ja vastaamme sinulle saman päivän aikana. 

Keskustelu ei velvoita ostamiseen, emmehän me alkuvaiheessa edes tiedä, että sopiiko palvelumme juuri sinulle tai haasteellesi.