Löydä paras potentiaalisi ja ota se käyttöön!

Coachaamme johto- ja avainhenkilöitänne kannattavan liiketoiminnan kehitystyössä ja strategisten linjausten johtamisessa arkeen.

Kannattava ja tuloksellinen yritystoiminta kehittyy jatkuvasti. Jatkuvasti menestyvä yritystoiminta on selkeän vision ja suunnitelmallisen strategiaan johtamisen lopputulos. Me autamme pääsemään työssä uudelle tasolle, tuemme jatkuvassa muutoksessa ja kirkastamme tavoitteita selkeämmiksi yhdessä asiakkaamme kanssa. Työvälineenä tässä toimii BusinessCoaching.

Coachaamme yrityksen johto- ja avainhenkilöitä, esimiehiä ja asiantuntijoita liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa ja suunnitelmien käytäntöön vienneissä. Meillä on vahva johdon BusinessCoaching -tausta ja päässeet mukaan hienoille menetyspoluille, asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sekä pienryhmä- että yksilöcoachingia.

Business Coaching

  • Business Coaching kirkastaa tavoitteita selkeämmiksi, tukee jatkuvassa muutoksessa ja auttaa yksilöä pääsemään työssään uudelle tasolle.
  • Kannattava ja tuloksellinen yritystoiminta kehittyy jatkuvasti. Jatkuvasti menestyvä yritystoiminta on tutkitusti selkeän vision ja suunnitelmallisen sekä oikeanlaisen strategiaan johtamisen lopputulos.
  • Oman tahtotilan ja yrityksen tavoitteiden linkittäminen avaa yksilön luovuuden, ja auttaa konkretisoimaan ideat ja oivallukset tekemiseksi arkeen. Eteneminen vahvistuu ja omat vahvuudet saadaan käyttöön. Positiivinen vahvistaminen lisää työintoa ja yksilön työssä onnistuminen kasvaa.
  • Coachaamme johto- ja avainhenkilöitä, esimiehiä ja asiantuntijoita liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa ja suunnitelmien käytäntöön vienneissä.

Outplacement Coaching

  • OutplacementCoaching tukee muutoksessa ja auttaa yksilöä pääsemään eteenpäin muutoksen jälkeen.
  • Hyödynnämme muutosta ja pysähdymme pohtimaan miltä näyttäisi optimaalinen ja juuri sinulle sopiva uusi työ tai muu tekeminen.
  • Coachimme tukee sekä pohdinnoissa että konkreettisessa työnhaussa mm. kirkastamalla oman osaamisen tunnistamista ja osaamisen ”myymistä” uudelle työnantajalle. Koko työelämän verkostomme on coachattavamme käytettävissä.
”Ura- Coaching tuntui aluksi tietysti vähän vieraalta ja olin varauksellinen, mutta juuri rento keskustelu oli parasta avaamaan mua. Joskus olen ollut myös sellaisen koutsin juttusilla, joka teki ”haastattelun” paperista kysymyksiä lukien. Se ei oikein edennyt mihinkään. Olen ehkä jopa huomaamattani jatkanut coachausta mm Erikan kanssa, soitellen silloin tällöin ja kertonut kokemuksistani uudessa duunissa.

Coachilta sain hyvin vinkkejä mitä painottaa ja myös Erikan kautta sain kontakteja, ja niiden avulla päädyin nykyiseen työpaikkaani MTV:lle”.


Juuso Riksman C-More valmentaja, MTV, Ex HIFK ammattilainen