CAOCHING TAI SPARRAUS,
löydä paras potentiaalisi ja ota se käyttöön!

Coaching- ja yksilövalmennuspalvelumme avulla löydät parhaan potentiaalisi ja otat sen käyttöön!

Autamme sinua tai tiimiäsi pääsemään työssä uudelle tasolle. Tavoitteesi ohjaamana tuemme sinua käyttämään vahvuuksiasi ja saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Coachaamme ja sparraamme yrityksen eri toiminnoissa toimivia ihmisiä, johtajia ja avainhenkilöitä, esimiehiä ja asiantuntijoita. Usein tavoitteeksi muodostuu kehittyminen liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa, suunnitelmien käytäntöön viennissä sekä oman johtajuuden kehittymisessä. Mikä teidän tavoitteenne olisi?  

Coaching- ja yksilövalmennus alkaa aina ensitapaamisella, jotta voimme hetken tutustua, ilman sitoutumisen vaatimusta. 

Coching sopii melkein kaikille, joten varaa itsellesi ilmainen alkukeskustelu, niin näemme yhdessä, toimisiko tällainen sinulle!

Coaching, Business tai Mentor

Yksilövalmennus, Sparraus

”Ura- Coaching tuntui aluksi tietysti vähän vieraalta ja olin varauksellinen, mutta juuri rento keskustelu oli parasta avaamaan mua. Joskus olen ollut myös sellaisen koutsin juttusilla, joka teki ”haastattelun” paperista kysymyksiä lukien. Se ei oikein edennyt mihinkään. Olen ehkä jopa huomaamattani jatkanut coachausta mm Erikan kanssa, soitellen silloin tällöin ja kertonut kokemuksistani uudessa duunissa.

Coachilta sain hyvin vinkkejä mitä painottaa ja myös Erikan kautta sain kontakteja, ja niiden avulla päädyin nykyiseen työpaikkaani MTV:lle”.


Juuso Riksman C-More valmentaja, MTV, Ex HIFK ammattilainen
Odotin mielenkiinnolla Sparrauksen alkua. Keskustelu vahvan substanssiosaajan kanssa antoi paljon. Keskustelukumppani ymmärtää täysin, mistä puhutaan. Parasta Klasun kanssa oli henkilökohtaiset tavoitteenasettelut ja niiden purkaminen. Avoimuus ja luottamus oli keskusteluissa koko ajan läsnä. Pysähdyin, oivalsin ja kehityin esihenkilönä ison harppauksen.

Pia Heino, Service manager, Arkea Oy
Odotin coachingilta apua ja tukea johtamisosaamiseeni. ja aidosti voin sanoa, että myös sain sitä. Osaat todella taitavasti johdatella keskustelua kohti keskeisiä aihealueita. Saat valmennettavan ”itse havainnoimaan ja ymmärtämään” omaa toimintaansa. Ja sitä mitä voisi tehdä toisin ja myöskin mitkä on ne omat vahvuusalueet Kiitos,Erika! .

Sari Lipasti, Liiketoimintajohtaja, Palmia Oy
On ollut todella voimaannuttavaa käydä sinun kanssa näitä keskusteluja. Olet ollut suuri apu minulle jäsentämään omaa tilannettani ja näkemään myös sitä valoa 😊. Arvostan heittäytymistäsi, paneutumistasi sekä kykyä pitää punainen lanka käsissä. Asenteesi on antanut minulle mahdollisuuden olla oma rohkea itseni.

Mentor Coaching asiakas, Myyntipäällikkö, Arkea Oy