Laadukas Johtaminen vaatii kuntoa.
E.V.I. hoitaa johtajaa.

Nykymaailma vaatii kovaa johtamiskuntoa.
ENERGINEN • VAHVA • INNOSTUNUT - ohjelma hoitaa johtajaa, kehittää johtamista ja
jalostaa näin kilpailuetuanne.

Nykymaailmassa johtaminen on moninaisuuden johtamista ja vaati johtajalta kovaa johtamiskuntoa. Koska johtajakin on ihminen, tarkoittaa hyvä kunto Kehon & Mielen holistista hyvinvointia. 

E.V.I. – ohjelma on rakennettu hoitamaan johtajaa kuin ihmistä: ymmärtäen hyvän johtamisen olevan kilpailuetu sekä johtajalle itselleen että hänen johtamalleen liiketoiminnalle. Ohjelman toinen fokus on tiimityössä, kultturissa, työtavoissa ja tavoitteissa, joiden yhteiseksi tekeminen saa koko tiimin voimaan hyvin.

Energinen- Vahva- Innostunut ohjelma koostuu kolmesta päätavoitteestä, joilla vahvistetaan johtamistyön kolmea tärkeintä kulmakiveä. Ohjelma kesto on määritelty valmiiksi vaikuttavuuden varmistamiseksi, kuitenkin siten, että sinulle jää valinnan vaihtoehtoja.

Kysy vaihtoehdoista ja ohjelmastamme – laita meille viestiä!

Tutustu lisää- sivun alalaidassa on E.V.I.- osallistujien kommentteja. Pysähtyminen ei ole helppoa mutta se kannattaa tehdä!

 

 

Miltä tuntuisi olla Energinen Vahva ja Innostunut, myös työpäivän jälkeen?

Löysimme yhteisen maalin ja yhteisen vahvuuden. Auttaa paljon tämänhetkisessä myllerryksessä. Tiimi sai itsevarmuutta, yhdessä ja erikseen.“

Niina Kontula, HR Johtaja, PALMIA Oy
Parasta olivat yhteiset keskustelut! Avoin ja energisoiva ilmapiiri antoi ihmisille mahdollisuuden olla avoimia. Ohjelman ansiosta muuttui moni Johtoryhmätyön tärkeä toiminto: Tiimityöskentely, parani, Yhteistyömme tiivistyi ja ajanhallinta parani. Jämäkkyys lisääntyi

E.V.I. ohjelman osallistuja
Välit JoRyn jäseniin olivat kyllä kunnossa jo E.V.I.ohjelmaa ennenkin, mutta nyt tuntuu siltä, että olemme joukkue!

E.V.I. ohjelman osallistuja
Itsekin monissa valmennuksissa käyneenä arvostan sinussa Erika sitä, että luet porukkaa ja keskustelua tosi hyvin – aistit tunnelmaa ja mukautat ohjelmaa lennosta kokonaan sen mukaan.  Tämä on mielestäni todella arvokasta, sillä näin edetään ryhmän ehdoilla, sen sijaan että valmentaja ”papattaa” omia juttujaan riippumatta resonoiko se kehenkään. Kiitos siitä!” .

E.V.I. ohjelmasta: NINA MÄHÖNEN • Toimitusjohtaja• PALMIA Oy
Pysähtyminen ja intensiivinen keskittyminen tuntui erittäin hyvältä ja tarpeelliselta. Vaikka aina ennen päiväämme tuntui, ettei malta tai pysty pysähtymään.

E.V.I. osallistuja

Miten voimme olla avuksi?