Onni ja into tuovat liiketoimintaan potkua.

Ylivertaistekijä on yhteistyökumppani, joka löytää ratkaisut erilaisiin haasteisiin ja ongelmiin. Laaja verkostomme koostuu eri alojen osaajista. Vahva verkosto ja aktiivinen toimiva yhteistyö eri alojen parhaimmiston kanssa varmistavat asiakkaalle optimoidut palvelut. Tuotamme ratkaisut joko itse tai yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa.

Ylivertaistekijä Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja on Erika Klefström. Erika on taustaltaan Executive Consultant ja sertifioitu Business Coach (ICF). Hänellä on takanaan kuusi tuloksekasta vuotta valmentajana ja suorahakukonsulttina.

Ylivertaistekijä syntyi, kun Erika oivalsi, että yksilöt ja yritysmaailma ovat täynnä käyttämätöntä potentiaalia.Ylivertaistekijän toimintatapa on coachaava ja yksilöä & liiketoimintaa arvostava. Kaiken toimintamme tavoitteena on ihmisten hyvinvointi, oman osaamisen tunnistaminen ja haluttujen taitojen vahvistaminen yksilölähtöisesti, yhdessä yrityksen kanssa.

Parhaat ihmiset oikeissa tehtävissä ovat yrityksen kilpailutekijä. Pysähdy huolehtimaan heistä ja yrityksesi kukoistaa.

”Olen toiminut vuosia valmentajana ja headhunterina. Olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, miten rekrytoinnit ovat menneet jollain lailla pieleen. Aloin pohtia, voiko olla mahdollista, että yritys on tehnyt merkittävän määrän virhearvioita rekrytoinnissaan. Fiksut rekrytoijat ja johtoryhmät yhdessä? Enpä usko.”

”Kysymys onkin siitä, että parhaat ihmiset kyllä löydetään, mutta potentiaalin irrottaminen käyttöön on haaste. Yksilön onnellisuus ja into korreloivat usein itsensä toteuttamisen kanssa, joten passivoitunut ja mahdollisesti turhautunut henkilö ei koe voivansa hyvin. Silloin hän ei myöskään pysty antamaan yritykselle parasta mahdollista panostaan.”

”Me Ylivertaistekijällä haluamme auttaa yrityksiä löytämään itselleen parhaat tekijät ja kaivaa esille tekijöiden paras potentiaali yhdessä henkilöiden kanssa. Potentiaali irtoaa ja jalostuu parhaiten, kun ihmisille tarjotaan mahdollisuudet innostua ja olla onnellisia, sekä töissä että kotona.”

Suorahaku

Löydämme parhaat tekijät ja etsimme uudet positiot olemassa oleville työntekijöille.

Coaching

Coachaamme johto- ja avainhenkilöitänne kannattavan liiketoiminnan kehitystyössä ja strategisten linjausten johtamisessa arkeen.

Valmennus

Innostamme ihmiset mukaan uuden luomiseen ja toimivien käytäntöjen vaalimiseen arjessa.

Henkilö- ja Tiimiarviot

Arvioimme ammattitaidolla sekä yksilöiden että ryhmien potentiaalia, osaamista ja soveltuvuutta tehtävään.